GGz Plus Nederland

De Vereniging GGz Plus Nederland is op 5 maart 2014 door Colinda Diesveld, Martin Jan Melinga en Hester Morsdorf opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Naast diverse beroepsverenigingen bestond er in Nederland geen belangenvereniging voor alle zelfstandige professionals in de geestelijke en somatische gezondheidszorg, terwijl dit een groep van zo’n 100.000 mensen betreft en nog groeiende is.

Gezien de huidige politieke situatie en de vele veranderingen in ons land betreffende de geestelijke, maar ook somatische gezondheidszorg, is een overkoepelende organisatie, die opkomt voor de zelfstandige zorgprofessionals hard nodig.

GGz Plus-vereniging-gekleurde open bol

GGz Plus Nederland is die organisatie. Wij gaan voor een sterke(re) maatschappelijke, sociale, financiële en juridische positie van zowel startende als gevestigde zelfstandige zorgprofessionals.

GGz Plus Nederland behartigt uw belangen bij (zorg-)verzekeraars, uitvoerende overheid (bv. gemeenten)  en (grote) zorginstellingen en gaat in gesprek met de politieke beleids- en regelmakers.

Zoals bekend zijn geestelijke en somatische gezondheidszorg sterk met elkaar verbonden. Daarom is de vereniging voor zowel zelfstandige zorgprofessionals binnen de geestelijke als somatische zorg. Om u beter van dienst te kunnen zijn, bestaat GGz Plus Nederland uit twee samenwerkende delen;

ggzplusnl-logo-200 gericht op de geestelijke gezondheidszorg (klik op logo)

en

zorgplusnl-logo-200 gericht op de somatische gezondheidszorg (klik op logo)

In officiële stukken wordt geopereerd onder de naam:

Vereniging GGz Plus Nederland.

Website: http://ggzplusnederland.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s