GGz Plus NL

Een betere gezondheidszorg door samenwerkende zelfstandige zorgprofessionals binnen de Geestelijke gezondheidszorg, daarom is er nu GGz Plus NL ….

Voor wie?
GGz Plus NL is er voor zelfstandige professionals die werkzaam zijn op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Binnen de geestelijke gezondheidszorg valt hierbij te denken aan psychiaters, psychologen, SPV-ers, maatschappelijk werkers, counselors, coaches, trainers e.d. 

GGz Plus NL-psychiatrie-ggz plus nederland

Counselors, coaches en trainers
Veel counselors, coaches en trainers vinden dat zij niet bezig zijn met geestelijke gezondheid(szorg). En dat is vreemd, want of je nu particuliere cliënten of cliënten binnen het bedrijfsleven coacht of traint, je bent bezig met het veranderingsproces van je cliënt, maakt gebruik van psychologie en hebt invloed op de geestelijke gezondheid van je cliënt.

Dat houdt concreet in dat je dan binnen de GGz werkt. En dat is mooi! Dit houdt namelijk in dat je lid kunt worden van GGz Plus NL en kunt profiteren van alle voordelen die het lidmaatschap je biedt. Klik onderaan op het icoontje om lid te worden.

GGz Plus NL-coaching-ggz plus nederland

Plus
Naast de (para-)medische beroepen zijn er beroepsgroepen die geen directe invloed hebben op het herstelproces van cliënten, maar wel hun diensten aanbieden binnen de geestelijke gezondheidszorg. Binnen GGz Plus Nederland zijn zij de Plus-leden. Plus, omdat zij een aanvulling betekenen op de (para-)medisch professionals, zodat deze zich volledig kunnen focussen op hun cliënten.

GGz Plus NL-advocaat-ggz plus nederland

Ben je advocaat, jurist, accountant, fiscalist, apotheker of oefen je een andere beroep uit, waarbij je een (groot) deel van je tijd werkt voor bijvoorbeeld (patiënten/cliënten van) ggz-instellingen, – ondernemingen, patiënten- of beroepsverenigingen, meld je dan aan als Plus-lid van GGz Plus NL.

Button lid worden vinkje blauw vierkant
Lees ook:

Begrippen GGz Plus NL

– Beroepsgroepen GGz Plus NL

– Plus-leden GGz Plus NL

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s